Alla inlägg den 26 januari 2020

Av sunshineofbonita - 26 januari 2020 13:44

Söndag söndag härliga söndag !

Denna dag flyter på hyffsat idag , inte så många meltdowns än så länge , sedan att h*n hoppar på alla fåtöljer som går det är en annan sak hahaha


Den minsta har jag suttit med hela natten med jätte hög feber och halsont , så h*n är så stilla och tyst idag hahah 

Nästan lite läskigt tyst idag , aldrig e man nöjd !!


Som sagt jag sitter ute på nätet i olika sociala medier och grupper och spanar runt . Ibland mer och ibland mindre beror lite på vad som händer här hemma . 

Oftast är jag tyst men ibland kan jag inte låta bli att lägga en kommentar elr två . Även ibland bara för att skapa lite drama , lika roligt att se folks låga iq och sätt att se på livet . 


Mitt hjärta slår lite extra för vissa saker som ligger mig nära i livet och pga av min bakgrund och vårt liv . 

Jag är inte bara mamma , utan jag slåss därute för många saker fast i ett annat namn , ibland önskar jag att jag kunde dela de med någon . Hade bara vart skönt att någon som kan sitta och mysa med mig på kvällen  som även vet vad jag gör och som jag kan säga allt till , men så är det inte . 

Vilket jag samtidigt har valt själv av en anledning , finns några stycken som kan räknas på en hand som vet allt och som även hjälper mig , men tyvärr finns dom för långt bort ..


Jag är inte den som går ut på krogen , jag har gjort den delen i mitt liv , jag är inte den som ser problem utan bara lösningar 

På nätterna , helger och högtider sitter jag jour idiellt med människor som mår dåligt . 

Pratar med föräldrar som inte får ihop saker och ting i vardagen , barnfamiljer och fattigdom är ett stort tyst område i sverige vilket jag slåss för med det jag kan . 

Våld mot kvinnor och barn , barnens rättigheter och röst som inte hörs många många gånger i våld i hemmet . 

Att ta steget att be om hjälp , lämna det som är dåligt och farligt är inte så lätt som folk tror och där är även lagen dubbelsidig . 

Naturen och jordens djur  vi måste vara mer rädda om vår värld och natur . 



Ja det finns mycket där ute som måste lyftas upp och ta tag i , man kan inte göra allt , men lite lite i taget och om alla tillsammans går ihop så gör vi skillnad . 


Just nu jagar mina mardrömmar mig igen , gör mig påminnd varje gång mina ögon blundar . Men jag vet det går över och det är bara att härda ut och acceptera det fast det gör ont . 

Ikväll när barnen har somnat ska jag sitte med att lösa lite matkassar och kläder  till barnfamiljer där ute någonstans i sverige 

Så idag finns lite att göra de nya året 2020 har börjat , och vi är redo att strida igen <3


nehe nu ska jag dricka upp mitt kaffe ,  ta mina barn och gå och leka lite med andra små terrorister .. hörs säkert i kväll . 


ha en underbar söndag 

idag är början på morgon dagen <3 



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

vad går ni efter på en person ?
 personlighet
 värderingar
 utseende
 livs syn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards