Alla inlägg den 21 februari 2020

Av sunshineofbonita - 21 februari 2020 08:56

Då är det fredag och idag ska jag ha bad dag med båda mina barn detta ska bli jätte kul samtidigt kännas lite konstigt  med två personal med mig . 

Fått frågan ang personal ?

Jo pga av att mina barn mår så dåligt av allt som har hänt och även ena barnet som har npf diagnos , så behöver jag lite extra händer emellanåt . Så när jag behöver lite stöd med ena barnet,  vilket som , så finns dom där , på mina villkor eftersom jag aldrig lämnar eller släpper mina barn och även pga av juridik så har jag valt att vi alla ska vara ihop . 

Då har jag det såhär tills saker kan lösa sig . 


Jag sitter med min kaffe och hämtar lite kraft inför dagen som komma skall , så grått och tråkigt ute men inget regn iallafall .

I kväll lär väl denna mamma vara helt slut , ikväll har jag ett möte bara sedan hela helgen fri . 

Nu vill vi ha sol och värme , slänga av sig kläder och bara få vara . Men det är väl ett tag till dess , ta vara på minsta solstråle med vitaminer som dyker upp genom molnen .


Känns så konstigt att inte jobba , känns som något fattas och ingen tid i gymmet . Ringarna på magen börjar komma hahaha Men det är ju inte så att man sitter i soffan eller inte har nått att göra . Är igång dygnet runt jag önskade man kunde öka dygnet några timmar till . 


Ser jag har många smygtittare här inne , jätte roligt , men ni får gärna slänga in en kommentar eller ett hej i gästboken . Där ni även kan vara annonyma , ställa frågor om ni undrar något !Eller om det finns något ni vill jag ska skriva om . 



jag har en upg och det är att skriva 15 ord som förklarar mig som person possetivt som negativt , varför ska det vara så svårt att göra de ?? ahaha det ska vara som mig som person inte som mamma , yehhh mmm. 

men får sitta med det ikväll , nu ska vi sätta igång här och packa lite . 


ni får ha en underbar dag idag . hörs i kväll all kärlek till er !!!





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

vad går ni efter på en person ?
 personlighet
 värderingar
 utseende
 livs syn

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards